Rosenbedet det runde

Roserne til det runde rosenbed lader vente på sig og i dag ringede jeg så til David Austin roses for at høre om hvor de blev af… De manglede lige 2 slags rose for at kunne sende dem. Det ene hold var nu først til levering i november 2011, så det blev det andet hold også sat til. Så vi kan få lavet det rosenbed, færdigt inden det for alvor bliver sommer.

Ny smuk rose fra David Austin Roses - engelsk rose Lady of Shalott

Dette er en af de dejlige roser som Annette har bestilt til det runde rosenbed, The Lady of Shalott. Her var det første hint om hvilke roser der skal i bedet og hvilke farvenuancer det kører i. Vi har lige fået en mail om at nu er roserne sendt, så nu er det kun et spørgsmål om dage inden de er her og vi kan lavet bedet færdigt.


Udgivet

i

af

Kommentarer

7 svar til “Rosenbedet det runde”

 1. Hanne Avatar
  Hanne

  Jeg er selv på udkig efter Lady of Shalott, og da ingen dansk rosenforhandler sælger den, må jeg nok bestille hos David Austin Roses. Hvad koster forsendelsen til Danmark, og er det barrodsroser, de sender?
  På forhånd tak!
  Mange hilsner
  Hanne

  1. Annette Avatar

   Jeg har købt mine roser sidste år på Chelsea Flower Show og fordi jeg bestilte der var fragten til dk gratis – Ja det er barrods roser de sender. ja du er nok nødt til at handle ved Austin Roser eller hvis du har et CVR. nr. kan du også handle ved Hviids Planteskole her i dk. Undskyld det sene svar 🙂

 2. Mette - Villa Landly Avatar

  Åh skønne Lady of Shalott, hun måtte også gerne flytte ind her hos mig – smuk er hun. Hmm…. kan være man skal kigge lidt hos David Austin Roses – jeg har ellers mest kigget hos Rosenposten, dansk og dejlig nemt ;o).

  Knus
  Mette

 3. Annette Avatar

  Ja er de ikke skønne roserne på Lady of Shalott.

  @Pia jeg tror faktisk godt det kan betale sig for prisen for rosen er noget billigere ved David Austin Roses og det opvejer vidst fragten så vidt jeg husker. men prøv da lige at checke det. Du kan finde flere forskellige valutaomregnere rundt om på nettet, så du inden du handler kan finde din helt rigtige pris.

  Jeg er i hvertfald meget overrasket over hvor meget jeg sparede.

 4. Pia Avatar

  Jeg forelskede mig også i Lady of Shalott på sidste års Chelsea Flower Show, men har endnu ikke fundet en dansk forhandler. Det bliver nok for dyrt med bare en enkelt rose sendt fra England, men flot er den!

 5. Vivik Avatar

  De ser virkelig skønne ud 🙂