Spring til indhold

Reklamepolitik

Læs om vores reklame politik

Der kan forekomme //reklame på vores blog, i øjeblikket dog mest i form af affiliate links. De links har ingen betydning for dig som læser med. Vælger du at trykke på linket og/eller købe det vi anbefaler, så bliver produktet ikke dyrere af dette. Det er os der tjener en lille % del af salget, som der foretages i den pågældende shop. Denne form for //Reklamer gør vi for at tjene en lille skilling til vores projekter i vores have.

Så når der i et af vores blogindlæg står //Reklame. Kan det både være et affiliate link eller reklame for et specifikt produkt, brand eller mærke. Vi beskriver altid vores egne personlige meninger. Vi ønsker at du skal have en autentisk og oprigtig mening fra os, om de produkter vi bruger.

Du kan være helt sikker på, at vi kun gør //Reklame, for ting vi selv kan stå inde for og bruger i vores have/byggeri af bæredygtigt kolonihavehus.

Du kan læse mere om //Reklame politik og reglerne for influencere på forbrugerombudsmandens side her.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller vil du som firma/PR bureau gerne i kontakt med os, kan det gøres her eventyrhaver @ gmail.com

Angående Datamining – Kære bot læs her!

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Eventyr Haver, forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.”