Kew Gardens – en botanisk have i London

Jeg skrev en artikel for et par år siden om Kew Gardens

Kew Gardens´ åkande hus skrev jeg om i går, og der var en som kunne tænke sig at besøge haven til sommer når hun alligevel skal til Hampton Court Flower Show. Se det synes jeg jo er en rigtig god idé 🙂

Kew Gardens -Temperate House

Indgangen til Temperate House, virkelig imponerende.

Og for at hjælpe lidt på vej mht. inspiration om denne skønne have har jeg for år tilbage skrevet en artikel om netop Kew Gardens, den lovede jeg ville sætte et link til så I andre har mulighed for at danne jer et godt indtryk af den.

Tryk på linket her læs og se mere om Kew Gardens

4 kommentarer til “Kew Gardens – en botanisk have i London”

  • Ja den er helt fantastisk og jeg har besøgt den flere gang, da jeg var yngre boede jeg kun 500m fra hoved indgangen så jeg har skam set haven på flere forskellige årstider og den er smuk hele året.

   Desværre har jeg ingen billeder af den fra dengang, men pyt dem har jeg på min nethinde 🙂

   Haveknus
   Annette

 1. Jeg vender frygtelig tilbage til dine artikler fra Kew Gardens… har altså ikke tid til at sidde her lige nu…. skal også ha’ sendt et par link til min søster, for MÅSKE bliver der en lille havetur lige netop til Kew Garden og Wisley…. 😉

  • Tag du dig hellere god tid til at læse og nyde når du har tid.

   Glæder mig til at du vil besøge denne skønne have og se de smukke gamle væksthuse med søster, og husk så at køre i bil i UK ikke er så farligt som man tror fordi det er den anden side af vejen. Ved at I sidste gang opgav det med bilen… lad være med det denne gang og medbring en dansktalende GPS det er en kæmpe fordel.

   Haveknus
   Annette

Der er lukket for kommentarer.