Et spir skal der til!

Jeg skrev den anden dag om et spændende haveprojekt,  et tårn jeg har tænkt mig at bygge i haven, og jeg vil da lige vise hvad der skal på toppen af tårnet:

Et spir i zink der skal op i toppen af et tårn i haven

Et spir selvfølgelig!

Mon ikke det bliver flot? Jeg købte spiret for flere år siden af en metaltrykker, uden rigtig at vide hvad det skulle bruges til, men nu giver det jo sig selv.

Dette spir er håndlavet med flotte former, og det bliver let at sætte på med en gevindstang der skal puttes gennem et hul i taget. Spiret gøres helt fast med en møtrik fra indvendig side af taget, og den krav der er nederst på spiret dækker hullet så det ikke mørner af regn. Spiret er ca. 36 cm højt.

Hvordan resten af tårnet kommer til at se ud er jeg ikke sikker på endnu, men et billede er ved at danne sig i mit hoved. Når det er på plads skal formaliteterne med Aalborg Kommune på plads, og så skal der bygges!

6 kommentarer til “Et spir skal der til!”

  • Det er jeg glad for at høre 🙂 Nu har jeg jo lovet det, og nogle gange er det faktisk rart at være lidt “presset” til et bestemt projekt. Annette vil godt skrive under på at jeg kan være lidt flyvsk og have for mange projekter i gang på en gang!

 1. Nej hvor er det spændende. Jeg synes bestemt IKKE, at du er småskør, men vil istedet glæde mig til at se, hvordan du får det flotte spir brugt. Det er jo smukt bare som det står der!

  • Dejligt at du synes det ser spændende ud. Der er sikkert også dem der synes jeg er lidt småskør, men det vil jeg tage som en kompliment!
   Ja jeg synes også spiret er rigtig fint – uden at det er alt for romantisk i stilen, for så vil det ikke rigtig passe ind synes jeg.
   Jeg skal nok skrive noget mere om tårnet når jeg har en færdig tegning, men der går nok nogle uger.
   Mange havehilsner Torsten

Der er lukket for kommentarer.