Spring til indhold

Roserne Fair Bianca og Eglantyne

I øjeblikket er der ikke så mange roser der er sprunget ud her, dog er der 2 som jeg virkelig er glad for, som er sprunget ud lige nu.

Den ene er Fair Bianca en skøn hvid – helt ren hvid rose, en af de engelske som står med flotte hvide hoveder og er totalt ligeglad med alt det regn som den får og har fået.  Se lige her hvor smuk den er…

Currently there are not a lot of roses in bloom here, however, I have these 2 lovely roses in bloom right now.

One is the Fair Bianca, a lovely pure white rose, one of the English roses which has beautiful white rose heads and is totally indifferent to all the rain we have had lately. Look right here how beautiful it is…

Så smuk og så ren er denne rose, og det sjove er at jeg faldt for den i en af mine rosenbøger inden jeg bestilte den. Her står der beskrevet at den trives bedst i et middelhavs agtigt klima – det er der altså nogen der har glemt at fortælle min rose at den gør. Se lige hvor den er fyldt med knopper og de skønne hvide blomsterhoveder.

So beautiful and so fair – this rose is. The funny thing is that I fell for it, in one of my rose books before I ordered it. Here it is described that it thrives best in a Mediterranean-like climate – Just think somebody forgot to tell my Fair Bianca rose this!  Look here it is filled with buds and beautiful white flower heads.

…ja ja, hun er dejlig er hun hende den Fair Bianca 🙂

… Oh yes, she is lovely that Fair Bianca 🙂

Til sidst er der denne dejlige rose som er lige så ren og skær i farven, bare den er lyserød men den dejligste undertone af varm gul som giver rosen denne fantastiske varme lysesøde farve… simpelthen en af storfavoritterne her i haven.

Finally, there is this lovely rose that is as pure in colour, as the Fair Bianca, but  it is pink with the most wonderful undertone of warm yellow that gives the rose its amazing warm pink colour … simply one of favourites  in my garden.

Skønne regnvåde billeder taget den anden aften – Beautiful rainy pictures taken the other night

2 tanker om “Roserne Fair Bianca og Eglantyne”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.