Spring til indhold

Udstillings og messe datoer i 2011

Ja så er messe sæsonen for alvor skudt i gang og du skal da vide hvornår du kan møde os rundt om i Danmark, i den kommende tid. Vi arbejder sammen med Solhøj Planter på alle messerne.

Der er en fast udstilling på Egeskov hele denne sæson, med et af vores smukke rindende kobber træer Titania. Du kan læse om opstillingen af Titania her

Egeskov har åbnet fra d. 30/4 til 2/10 – du kan på Egeskovs egen side finde alle detaljer om åbningstider og betaling.

Titania og restaurnten på Egeskov er et smukt syn sammen

Messer

Forår på Løndal d. 14. maj og 15maj fra kl. begge dage kl. 10 til 17

Livsstilsmessen på Ledreborg Slot i Bededagsferien fra d. 20. til d. 22. maj – alle dage fra kl. 10 til 18

Bangsbo Blomsterfestival d. 4. juni fra kl. 10 – 17

Plantemarked i Geografisk Have d. 5. juni fra kl. 10 – 17

Havemarked Aalborg Havekreds Østre Anlæg d. 19. juni kl. 10 til 15

Jeg håber vi ses på en af messerne. Kommer du forbi, vil jeg meget gerne at du giver dig til kende, det kunne være så hyggeligt at møde dig.

Eventyrlige solskins hilsner

Annette

8 tanker om “Udstillings og messe datoer i 2011”

 1. Hej Kirsten

  Lige de guldsmede som er i bassinet ved træet på Egeskov sidder i en stander der er beregnet til at stå i sådan et bassin og har 1m lang wire i for at nå op over vandspejlet.

  ellers har vi dem på webshoppen med en kortere wire hvor man “bare” sætter dem i jorden ved en krukke eller i et bed, alt afhængig af hvor du skal bruge dem?

 2. Kirsten Kristensen

  Hej Eventyrhaver!

  Hvor er træet på Egeskov smukt. Vi er interesseret i guldsmedene. Hvordan kan de fastgøres ? eller skal de bare ligge på en sten eller ?
  mvh
  Kirsten Kristensen

 3. Ja det burde den Vivik, men du skal også holde øje med Solhøj Planter for dem står vi sammen med og de har mange spændende træer og buske.

 4. Til Linda – Messen på Løndal gods ligger ved Silkeborg og er ca. 2 timers kørsel fra Svendborg, så hvis i har tid og mulighed var det da en rigtig god ide at køre derop. Er det først næste weekend d. 14/15 i kommer skulle i lægge vejen forbi Livsstilsmessen, når i kører til/fra København

  Til Mette – Ja vi har vores Hængepil med i 2 størrelser og vi har et andet springvand med i kobber / glas der hedder Halcyon.

  Derudover har vi lamper insekter og stolpetoppe med.

  Til Jette – Ja det gør vi helt bestemt 😉

  Glæder mig til at hilse på og snakke med jer 🙂

 5. Tuusen takk for tips til overnattingsteder:) De skal jeg sjekke ut med en gang:) Kanskje det går ann å leie en liten hytte i kolonihagene i københavn for et par netter også?:) Livsstilmessen skal jeg sjekke ut, men den er kanskje langt unna… Vil gjerne ha mest mulig ut av dagene der nede:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.