Store Havedage på Egeskov – åbning

Så er den første dag omme, her for Store Have dage på Egeskov slot og det har været en rigitg dejlig dag med flot besøg og skøøøønt vejr.
Jeg sidder her i aftenkontoret og blogger til jer og du skal da lige se min udsigt…!
Den fåes ikke meget bedre eller hva synes du….???

The first day, of great gardening days on  Egeskov Carstle on south funen, was a very great day, and the weather couldn´t have been better.
I’m sitting in my otudoor office writing this blog, with the most magnificent view…
It doesn’t get much better than this or what do you think…???

Der var kø fra morgenstunden for at komme ind i haven, både til os udstillere og til selve haven, som er helt fantastisk i øjeblikket med alle de flotte træer og buske der står i fuldt flor.

Både Greve Micheal Ahlefeldt-Lauervig-Bille og Søren Ryge var der til at byde velkommen til den officielle åbning, af denne første udgave af Store Havedage.

Der var lavet en meget fin “guld” saks til lejligeheden af chefgartneren Peter Bonde Poulsen, Som Søren Ryge så vittigt bemærkede var en den Fiskars saks dyppet i “guld” som han skulle bruge for at klippe den fine røde silkesnor.

There was a long que right from the start, people wantede to get in to se the gardens wich are really beautefull at the moment with trees and bushes at the moment and the show
ofcourse. The Show was opned by the count Micheal Ahlefeldt-Lauervig-Bille, and the dnish garden journalist and tv man Søren Ryge.

Herunder kan du se flere billeder fra dagen i dag:
You can see a more pictures down udner:


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Store Havedage på Egeskov – åbning”

  1. Annette Avatar

    Tak skal du have Mette – du er altid så sød 🙂

  2. Mette - Villa Landly Avatar
    Mette – Villa Landly

    Arh… perfekt vejr det har været til dagene på Egeskov slot – som altid en fin stand i har ;O).