Messe på Løndal Gods i weekenden var en succes!

Vi var på Løndal Gods her i weekend. Det var en kold og blæsende omgang, men ud over det kan vi ikke klage, vi havde en fantastisk messe med rigtig mange interesserede på vores stand og en del som vender tilbage med beslutningen om hvilket træ de gerne vil have.

Halcyon ny fontæne med glasblomster

Det var både vores kobbertræer, den skønne nye glas fontæne og vores udendørslamper med LED, der tiltrak sig opmærksomhed. Men det gjorde Solhøj Planter’s skønne træer og buske så sandelig også. Se lige et flot stemningsbillede af vores fælles stand.

Jo det er rigtigt nok det er et træ i kobber og vandet kommer ud af de fine grene  og løber ned af bladene.

Linda og Mortens skønne træer, klæder vores træer så fint og omvendt, så det hele bliver til “en rigtig eventyrhave” som en af de mange gæster sagde, det er da et kompliment vi blev meget meget glade for at høre.

Halcyon i nyt træbassin.

Det smukke høje rødbrogede hjertetræ der står i baggrunden og 2 af de fine japanske løn kom med hjem i vores trailer… De er så utroligt smukke at vi var nødt til at have dem.

uha det er spændende med det rindende træ

Der var også børn med og de kan som sædvanlig ikke stå for det rindende vand og spændende er det, se blot her… hænderne har meget svært ved at blive på ryggen…. 🙂

Vi har været meget glade for at deltage på messen på Løndal Gods og vi kommer helt sikkert med igen til næste år.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Messe på Løndal Gods i weekenden var en succes!”

  1. Mette - Villa Landly Avatar

    De kobbertræer er altså fantastisk smukke. Jeg er født og opvokset i Midtjylland og må sige, at området omkring Løndal er skøn kulisse til absolut klæder en havemesse.

    Knus
    Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.