Hjertetræ

Da vi var på messen på Løndal Gods havde vi dette store og flotte hjertetræ med.

Det tiltrak sig en masse opmærksomhed men jeg er helt sikker på at det ikke kom med hjem pga. størrelsen. Det var simpelthen for stort at have med i en bil. Heldigvis havde vi en trailer og det kunne lige være der i længden når det lå lidt skråt.

Flot stort rødbroget hjertetræ

Vi mangler som du kan se her højde i haven. Vi har ikke mange høje træer for at sige det helt nøjagtigt har vi et stort grantræ som har været her i rigtig mange år, det står ovre i skovbedet vest for huset. Vi har selv sat et flot paradisæbletræ med store frugter ovre ved vores surbundsbed og et egetræ ved siden af en stor laurbær. Så der er lidt men ikke meget og det vil vi jo gerne gøre noget ved så vores have også kan få et tag.

Flotte og næsten udsprunget storkenæb

Jeg har bestemt mig for at plante de flotte hjertetræ her på højen så det kommer lidt op og virker endnu højere fra starten af. Det var let overskyet da jeg gik i gang, men det nåede at give sig til at regne inden jeg var færdig, så det sidste billede blev noget mørkt, men du kan helt sikkert godt se hvordan træet ser ud

Rødbroget hjertræ plantet på staudehøjen

Se det blev det ikke flot ? Det kan være med til at give lidt skygge om sommeren, når det er alt for varmt til den runde terrasse og drivhuset måske.


Udgivet

i

af

Kommentarer

3 svar til “Hjertetræ”

 1. Annette Avatar

  Ja jeg er heller ikke i tvivl om at det nok skal blive rigtig godt. Glæder mig allerede til det bliver størrer.

  og så lige en tilståelse; Jeg glemte helt at læse sedlen på træet og det er da “bare” et ganske alm. hjertetræ som er rødt i udspringet og slet ikke rødbroget… ja ja, hva’ ka’ man lær’ a’ det… LÆS SEDLEN for pokker da 😉

  Mette det var da en virkelig sød tanke at forærer et hjertetræ i gave virkelig en betænksom gave.

 2. Annette Avatar

  Det skal nok blive flot, og hjertetræer er så smukke.
  Knus
  Annette

 3. Mette - Villa Landly Avatar

  Hjertetræet er virkelig et smukt træ – og en rigtig smuk tanke, hvis man giver det væk som gave… det var jeg med til i weekenden. Det skal nok gøre sig godt på højen.

  Knus
  Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.