Spring til indhold

Trampolin i haven

Selvom jeg er meget glad for min have, og bruger rigtig meget tid derude, har jeg altid haft den holdning at der skal være plads til børnene også.

Børn har rigtig meget glæde af at være sammen med forældrene i haven, selvom det ikke  er lugearbejdet de er mest glade for!

Trampolin, børn og have - jo det går...
Stor det er den altså... - men sjov og fornøjelig!

Børnene havde i snart et par år spurgt til om det mon ikke kunne lade sig gøre at få en udendørs trampolin, og sidste sommer overgav jeg mig. Den blev købt og stillet op, og den er blevet og bliver brugt rigtig meget… Men pæn, nej det vil jeg altså ikke sige den er…!!!

Jeg synes bare at den fylder rigtig meget i vores parcelhushave, så her i vinter blev jeg enig med min mand om, at den i foråret skal graves ned. Gerne så trampolin-dugen flugter med græsset, det er ca. 80cm den skal graves ned, og med en diameter på 4m er det mange m3 der skal graves op, pyyyha…!!! Nå vi har jo nogle børnearbejdere som kan hjælpe!!!  😉

Nu er det så endelig blevet forår, der blev ringet til vognmanden her lige før påske, så vi kunne få en container til i hvert fald alle græstørvene og råjorden. containeren blev leveret i forgårs (onsdag), og den fylder godt på villavejen!

Tom container
Stor og meget tom...

I løbet af vinteren havde vi lavet mange forskellige tegninger af vores have; især baghaven mangler at blive færdig. Men endelig fandt vi frem til den endelig tegning og er gået i gang med de indledende øvelser…

Så nu gælder det bare om at få containeren fyldt op…!!!!

2 tanker om “Trampolin i haven”

  1. Vi har også en trampolin i haven og et stort skrummel, det er den, men hollaop, hvor bliver den bare blevet brugt flittigt!
    Vi snakker også om at grave den ned og så bliver der altså også tale om børnearbejde!

    Rigtig spændende blog her, som jeg glæder mig til at følge.
    Venlig hilsen
    mette b

  2. Ja det er og bliver et skrummel sådan en trampolin. Her hvor vi bor har alle familier sådan en og en dag bliver jeg nok også nød til at anskaffe en til haven, men selvom jeg har næsten 3000 m og masser af træer til at skærme af for den blå anordning så har jeg ikke rigtigt lyst til at se den flytte ind. Jeg vender tilbage en anden gang for at følge projekt nedgravning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.