Projekt trampolin; nedgravning af samme…

Som I kan se er Torsten godt i gang med at strege trampolinen op, så vi kan se hvor vi skal grave, eller rettere han og børnene skal grave 🙂 … jeg nøjes med at luge rundt i de andre bede, de trænger også.

Torsten mærker trampolinen op
Trampolin mærkes op der hvor den skal graves ned.

Torsten og jeg har tegnet vores baghave om flere gange fordi vi har skiftet mening mange gange mht. udformning og inventar. Børnene er blevet større og de gad ikke gyngestativet. Vi mangler et redskabsskur, lager til vores varer til Eventyr Havers webshop. Så der er blevet tænkt og tegnet, tegnet og tænkt.

Først tænkte vi på at trampolinen skulle stå et andet sted og der skulle laves en vold med det overskydende jord om selve trampolinen, fin ide og tanke, men vi var bare ikke rigtig tilfredse ! Vi lavede om igen, efter vi havde streget op til det første.

Jo, jo man har vel et standpunkt til man tager et nyt…!

Vi lavede heldigvis om inden vi gravede
Den endelige opstregning og den Torsten begyndte at grave efter.

Efter ca. 2 timers arbejde var Torsten kommet så langt at alle græstørvene nu lå ude i den store container. Det var nu ikke de eneste græstørv han havde fået gravet op. Vi er samtidig ved at lave en hyggelig pergola, hvor vi skal have gravet græstørv af og lagt jord på fra hullet hvor trampolinen skal stå, så der er gang i flere ting. Det får du at se en anden gang…

Der er klar til det egentlige gravearbejde
Alle græstørv fjernet og klar til at grave

Her er resultatet af Torstens slid…   han kan, og han er rigtig god til det.

Tja! det fylder jo ikke meget...
Græstørv som vi ikke skal bruge i haven.

Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “Projekt trampolin; nedgravning af samme…”

 1. Torsten Avatar

  Hej Michal
  For ikke at grave hullet alt for dybt tog vi forlængerstykkerne af benene, og satte trampolinen ned i hullet på en form for hylde vi havde lavet hele vejen rundt. Du kan bedre se det i dette indlæg: http://www.eventyrhaver.dk/blog/leg-i-haven/255/
  Du skal bare huske at grave lidt dybere på midten, så børnene ikke kan ramme jorden når de hopper. Min den største er 14 år nu og han bruger den stadig flittigt og han har ikke problemer med at ramme jorden.
  Vi fandt senere ud af at det er nødvendigt med en form for støtte i siderne, ellers falder jorden sammen når børnene træder på kanten. Jeg havde nogle gamle havefliser til overs så de blev sat hele vejen rundt og det virker perfekt.
  God fornøjelse med projektet 🙂
  Vh Torsten

 2. Michal Avatar
  Michal

  Hej

  Står selv og overvejer om vi skal have en nedgravet trampolin. Jeg faldt derfor over jeres side.

  Da i gravede jeres ned, gravede i så ud, så trampolinen kunne stå på sine ben eller fjernede i dem og stillede trampolinen over det udgravede hul?

  Vh Michal.

 3. Annette Avatar

  Ja det ved Jeg godt Marina 🙂

  men når det er sagt, så er de desværre fyldt med senegræs især lige der hvor trampolinen skal stå…

  Vi skal have gravet flere af fordi vi skal have lavet en del om i haven så det nemmeste er en Container i dette tilfælde. Vi har lagt mange ind i den høj vi har i baghaven. Så det var et spørgsmål om prioritering, og ikke om at det kan genbruges 🙂

 4. Marina Avatar

  Græstørv er ellers meget nærringsrige hvis man får dem komposteret, men det kræver naturligvis tid og plads. God påske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.