Trampolinen er endelig på plads.

Påsken blev startet med at de første græstørv blev gravet op, og det tog faktisk ikke meget mere end 2 timer inden hele cirklen var gravet fri, og det værste var overstået.

Resten af gravearbejdet blev foretaget i etaper over det meste af påsken, for der skulle også være tid til kørsel til fodboldkamp og børnefødselsdag, samt besøg af familien i anledning af min søns 11 års fødselsdag.

Regnen drillede også nogle gange, men så hyggede vi indenfor i stedet.

Hullet med hylden til benene og det ekstra dybe hul

Jeg havde læst på internettet at det kan anbefales at tage forlængerstykkerne af benene på trampolinen, og i stedet sætte bøjlerne direkte på selve trampolinringen. Det begrænser også gravearbejdet en del, så det gjorde vi.

Hullet blev derfor gravet ud på den måde, at der blev lavet en slags hylde, hvor benene kunne stå på. Den blev lavet i ca. 40cm’s dybde. Derefter gravede børnene og jeg en skrå kant nedefter, hvor det dybeste sted under midten af trampolinen blev ca. 80cm.

Hylden skal være vandret for at sikre at trampolinen står lige, og desuden kan det være en god idé at lægge nogle fliser under benene, for at undgå at benene synker ned.

Vores meget energiske børnearbjdere
Børnearbejdet var meget meget energisk 😉

Trampolinen skal ikke være gravet helt ned i niveau med græsplænen, da luften under trampolinen ikke kan komme væk, når børnene hopper på den.

Vi har prøvet med ca. 10cm luft mellem kanten af dugen og græsplænen, og det ser fornuftigt ud. Der skal flyttes ca. 1 m3 luft ved hvert nedslag i dugen.

Trampolin gravet ned i niveau med græsset
Trampolinen er sat på plads.

Hele opgravningen tog nok ca. 6-7 timer alt i alt, så det var faktisk overkommeligt. Og børnene tjente nogle gode lommepenge!

Trampolinen er herefter grundigt afprøvet. 😉

Børnene vil gerne have nettet på trampolinen selvom den er ved jorden, så hvordan jeg gør det kommer jeg tilbage til en anden dag.

Alle de græstørv vi gravede op
Alle de græstørv der blev fjernet i påsken.

Ikke alle græstørvene er fra selve trampolin arbejdet. Vi har gang i mange andre ting, som du kommer til at høre mere om. Derfor havde vi anskaffet os den store container til græstørv. Alt det andet jord er brugt rundt om i haven til andre projekter.

2 kommentarer til “Trampolinen er endelig på plads.”

Der er lukket for kommentarer.