Egeskov og det rindende træ..

Om godt 6 uger slår Egeskov portene op til en ny sæson i 2011, helt nøjagtig d. 30. april.

Egeskov Slot på Fyn

Det glæder vi os rigtig meget til, for Egeskov har en utrolig smuk slotshave, som absolut er et besøg værd. I år er meget specielt for os i Eventyr Haver, for et at vores smukke springvand – rindende træer – kommer til at pryde bassinet i Den Hvide Have.

Bassinet i den hvide have hvor Titania skal stå

Se lige dette flotte bassin på hvor “træet” skal stå i. Det bliver simpelthen så smukt med de hvide roser og de smukt klippede buksbom hække. Det er en flot indramning og jeg glæder mig til at vi i næste måned skal ned og sætte det op; jeg skal nok tage billeder af opsætningen så I alle kan få lov at se hvordan det foregår.

Titania - det rindende træ

Vi har i samarbejde med Chefgartneren Peter Bonde Poulsen udvalgt det træ der hedder Titania fra vores sortiment, det er ikke på vores Eventyr Haver webshop, da træet egentlig var udsolgt, fordi det kun er lavet i et begrænset antal. Vi har dog fået kunstneren til at lave et enkelt eksemplar i specialhøjde til Egeskov, og vi synes at træet passer rigtig godt til Egeskov og omgivelserne, samt at der inde på slottet findes det skønneste palads ved navn Titanias Palads, lavet til alfedronningen af samme navn.

Det er ikke det bedste billede jeg har af Titania træet, men som du nok kan fornemme så er bladene lavet som egeblade – jo jeg har gennemtænkt det hele så der er en sammenhæng 🙂

Udsigten fra restauranten

Dette er indgangen til den Hvide have fra slotspladsen. Den er fyldt med flotte hvide blomster af enhver slags.


Udgivet

i

af

Kommentarer

6 svar til “Egeskov og det rindende træ..”

 1. Annette Avatar

  @Fru Friis ja det har du helt ret i – tror du de finder sig i det…! 😉

  @Christina – Det bliver nemlig rigtig flot og I skal nok få billeder at se…

 2. Christina Avatar
  Christina

  Hvor det bliver det flot 🙂

  Glæder mig til at se billeder .

 3. Fru Friis Avatar

  Det bliver en meget travl sommer i år, med al den inspiration til ture man får herinde i blogland 🙂 – og resten af tiden skal vi i haven… familie og venner må altså pænt vente til efteråret 😉

 4. Annette Avatar

  Så skal I da helt klart derover i år 🙂 – Begge 2, hvis det er mange år siden så har I måske ikke set rosenhavne der blev anlagt i 2006 – nøj så flot den er.

  Det er helt sikkert jeg kommer derned mere end én gang i år og jeg skal helt klart derned, når at roserne de blomstre i den hvide have i juni måned, så jeg kan få nogle helt fantastiske billeder af dem og det rindende træ.

 5. Fru Friis Avatar

  Det er mange år siden jeg har været på Egeskov, men nu er der en god grund til at køre den vej forbi! Tillykke med det, det skal nok blive smukt, – og mon ikke du viser et foto når det er installeret.
  Ha’ en dejlig week-end. :o)

 6. Vivik Avatar

  Det lyder spændende ud med det vandtræ :-))

  Jeg elsker Egeskov slot og ikke mindst haven. Har været der flere gange, men det er ved at være nogle år sidden sidst. Vi må hellere få os taget sammen og komme en tur derover i år 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.