Spring til indhold

Gåtur i trætoppene…

Vi besøgte Kew Gardens da vi sidste år var i London, det er en af de mest storslåede botaniske haver der findes i verden.

Udsigten fra Treetop Walk

Kew Gardens blev i 2003 sat på UNESCO’s verdensarvsliste, en liste med bygninger, monumenter og naturområder i alle fem verdensdele, som UNESCO har udpeget som værende en del af verdens kulturelle arv. Kilde Wikipedia.

Der er mange forskellige viktorianske væksthuse i Kew Gardens; Åkandehuset, Palmehuset, Det temperede hus og mange mange flere, vi nåede at se disse tre og så må man sige at vi havde fået nok væksthuse for en dag for de er kæmpestore de 2 af dem. Vil du læse mere om væksthusene kan du købe næste nummer af Havelivet.dk der udkommer d. 17. marts i år.

Det jeg vil vise på billederne her, er turen rundt i trætoppene som var noget af en prøvelse for mig. Jeg har en del højde skræk, så det var noget af en overvindelse for mig at komme derop, og det medførte også at Torsten for en kort bemærkning blev udstyret med kameraet for at tage alle billederne af trætoppene. Jeg havde nemlig ikke nerver til at gå rundt deroppe og kigge ned og så samtidig tage billeder.

Det er ikke uden betydning man kan kigge ned gennem risten jeg står på

Jeg forsøgte at se afslappet ud, men når jeg kunne kigge ned gennem risten, så var det bare om kun at kigge lige ud 😉 her kan du se hvad jeg mener…!Der er langt ned fra træernes toppe.

Flot og spændende det var det helt sikkert at gå den forholdsvis lange tur rundt i mellem træernes toppe, udsigten som der ses på de øverste billede og de næste var der absolut ikke noget at klage over.

Udsigten mod nordvest og Themsen, som ikke kan ses herfra.

Udsigt fra Tree Top Walk i Kew Gadens

Så er du i London og haveinteresseret så skal du altså bruge en dag her i Kew Gardens, husk nu du kan se flere billeder og mere om vores besøg i Havelivet.dk der udkommer d. 17. marts 2011.

4 tanker om “Gåtur i trætoppene…”

 1. DER skal jeg også hen, næste gang jeg kommer på de kanter. Tak fordi du mindede mig om det! 🙂

 2. Mange tak for det – at I tager hatten af for mig 🙂

  Det skal lige siges at jeg har overvundet en del af min højdeskræk ved at besøge Yosemite i Californien – det tror jeg lige jeg fortæller om en anden gang, men at køre mig på en smal bjergvej uden rækværk og vide der er 1,5km ned det sætter altså tingene i perspektiv…. pyyyha!!! Og siden da har det faktisk ikke været så galt med højdeskræggen…. 😉

  Det gælder om at teste sig selv har jeg fundet ud af, på den hårde måde og godt for det ellers var jeg aldrig kommet så langt 😀

 3. Uha! Uha! Det suger i maven bare ved at kigge på billederne… tror heller ikke jeg ville ha’ overvundet mig selv, slet ikke når du skriver “kigge ned igennem risten”… gyyyyys!!!! Kan kun sige: GODT GÅET!! ;o)

 4. Tager virkelig hatten af for dig, at du med højdeskræk klarede turen derop :-))
  Jeg lider selv frygtelig af højdeskræk, og var ALDRIG kommet derop.

  Hilsen Vivik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.