Så er Annettes e-bog klar!

Annettes første e-bog er nu færdig og klar til salg i shoppen. Titlen er efter mange overvejelser blevet til : Inspirerende haver- Chelsea 2012, og handler som navnet antyder om spændende showhaver fra dette års Chelsea Flower Show i London.

Inspirerende haver - Chelsea 2012.

Her er et par sider fra e-bogen, og hvis du er interesseret i at se mere kan du købe den for bare 49,- i webshoppen. Inspirerende haver – Chelsea 2012

Forord af Jette Friis til e-bogen Inspirerende haver - Chelsea 2012

Forord
Som uddannet i en boghandel og med 15 år i faget troede jeg, at jeg altid ville være dedikeret til den trykte bog. I særdeleshed havebøger som jeg umiddelbart ikke kunne forestille mig at nyde på andre måder end den gode gammeldags, håndholdte metode.

Pludselig sad jeg med min første e-bog – og tilmed en e-havebog – på min skærm og straks var jeg solgt. Her smelter bog, dvd og blogmedie sammen i skøn treenighed.

At Annette samtidig har skrevet en herlig bog krydret med de smukkeste fotos fra udvalgte og inspirerende haver på Chelsea Flower Show i London, gør ikke begejstringen mindre.

For én som aldrig har oplevet C.F.S. i virkeligheden, føres du med sikker hånd gennem 6 pragtfulde udstillingshaver, hører historien bag opbygningen og nyder detaljerne i billedmaterialet. For den erfarne C.F.S besøgende er billederne et skønt gensyn med en udstilling som nu kun findes på fotos.

Nu mangler du blot at bestille billetten til det næste haveshow i London, og hvorfor ikke udnytte ventetiden ved at klikke dig ind og blive godt og grundigt inspireret til egne haveprojekter.

Glæd dig og nyd det!
Jette Friis, oktober 2012

Jette Friis fra Fru Friis’ Frøbo har skrevet forord til Annettes e-bog, og det skal hun have stor tak for 🙂

Skøn japansk have beskrevet i e-bogen

Satoyama Life
For at forstå de tanker, der ligger bag tilblivelsen af en have som denne, er man nødt til at forstå, hvad der ligger bag det japanske ord Satoyama, som er navnet på haven. Satoyama er en sammensætning af to begreber nemlig sato, som skal forstås som det dyrkbare land og yama, der betyder bjerg. Satoyama skal derfor forstås som det miljø eller landskab, hvor det menneskeskabte møder naturen, og dermed også den kultur der er opstået,   ved at mennesker lever i og især med naturen. Den japanske designer Kazuyuki Ishihara vil med denne have vise vigtigheden af at vi – og det vil sige alle mennesker – skal leve i respekt for naturen. Han beskriver det som en symbiose, forholdet mellem natur og mennesker, og vi skal tage godt vare på den.

En af haverne fra e-bogen handler om en tørketålende have

Den blomsterrige tørketålende have
Den skønne lille hytte i haven er som taget ud af et engelsk eventyr, men inspirationen kommer fra det sydøstlige engelske landskab i Cumbria regionen. Det er faktisk en type hytte, du kan finde overalt i de engelske haver, og har du været på haverejse rundt i landet, har du næsten med garanti set nogle af disse charmerende bygninger. De er næsten altid lavet af lokale sten, og i dette tilfælde er hytten lavet af smukke gamle sandsten. Dejligt at mange af disse bygninger bevares for eftertiden.

Dette er en lille smagspøve på Annette’s bog

Mange havehilsner fra Torsten


Udgivet

i

af

Kommentarer

11 svar til “Så er Annettes e-bog klar!”

 1. Hans Pardoel Avatar
  Hans Pardoel

  Hi Annette,

  Gorgeous pictures. Torsten’s place is my first choice!
  Soon after Egypt I’ll buy your book.

  Greetings,

  Hans Pardoel

 2. Rikke Avatar

  Tillykke med bogen! Den ser super flot ud. Den må nok med i min stadig voksende samling af e-bøger. Man kan jo aldrig få for mange havebøger.
  Jeg udgav selv en have-e-bog itidligere i år. Det er et spændende medie at arbejde med, og jeg kunne godt finde på at skrive en til. Min er udgivet på et forlag. Hvordan har du udgivet din?
  Held og lykke med salget!

  1. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

   Hej Rikke
   Mange tak for det 🙂 og ja jeg er selvudgiver via Eventyr Have og Saxo Publish hvor du kan læse dig til hvordan det foregår.

   Jeg har selv alle rettigheder til min bog, det er helt sikkert vejen frem at jeg selv vil stå for det hele, i stedet for at nogle andre skal gøre det for mig 🙂

   Det har egentlig været ret nemt at gøre det i og med at Saxo var i gang med at gøre publish tilgængelig alt imens jeg var i processen med at skrive min bog.

   Jeg har fået en grafiker til at sætte den op men ud over dette har jeg selv stået for alt, og kommer også til at gøre det fremover.

   ha’ en dejlig weekend, Annette

 3. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

  Tak skal du have Jette og ja det bliver ikke en enlig svale, der står jo del 1, så der kommer i hvert fald 2 stk 🙂

 4. Fru Friis Avatar

  I ønskes alt det bedste med det nyeste stjerneskud på Eventyrhavers himmel. Ser frem til en laaang række e-havebøger fra jeres hånd i min e-bogreol.
  Knus fra mig 😀

 5. Ruben Avatar

  Äntligen! Jag kastade mig direkt på beställnings-knappen. Det är en väldigt fin bok med massor av fantastiska bilder. Inspiration i massor!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  1. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

   1000 tak skal du have Ruben.
   Det glæder mig at du er så begejstret for min bog og synes du bliver inspireret, Det har været en spændende proces at skrive bogen, så det er spændende hvordan den bliver modtaget.

 6. Susse Avatar
  Susse

  Tillykke med det nye skud på stamme.
  Den lille fine smagsprøve smagte da helt afgjort af mere, den er bestilt så nu kan drømmene komme på langfart i dette herrens regnvejr.

  1. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

   Tak skal du have Susse 🙂 og tak fordi du har købt bogen, det glæder mig rigtig meget.

   og ja de billeder er skønne at drømme sig væk til 😉 godt der nu kun er 7 mdr. til næste show…!

 7. lilian Avatar
  lilian

  tillykke Anette og torsten…