Spring til indhold

Pat Austin rose, har X – faktor

Pat Austin rose, har X – faktor det er både sikkert og vist….

Skøn rose der minder os om sol og sommer, Pat Austin rose
Når jeg sidder og kigger igennem mine rosenbilleder, er der altid en der gøre mere væsen af sig. Alle de andre i min samling af billeder, kan slet ikke nå den engleske Pat Austin rose.

 

Pat Austin er nu også særlig fotogen. Det skal siges med de smukke brændte farver i orange og gul, som giver en helt speciel skøn farvesammensætning og oplevelse… Det må altså være derfor at både mit øje og kameraet altid finder denne roser i alle mulige stadier.

Engelsk rose Pat Austin

Pat Austin rose er som navnet antyder en engelsk rose for David Austin Roses. Jeg må sige at det er en stærk og dejlig rose at dyrke i haven. Mine 2 stk. er 10 år gamle og de beriger mig hvert år, med et væld af skønne smukke fyldte rosenblomster.

Pat Austin Rose fra David Austin roser

Pat Austin rosen dufter også dejligt, så den har alle de kvaliteter jeg synes skal være i en rose… Nemlig lang og god blomstring, smuk farve, fyldte blomster, dejlig duft. Så kan man da heller ikke ønske sig meget mere…

pat-austin-rose

Uhm jeg glæder mig til et gensyn her til sommer.

Haveknus
Annette

18 tanker om “Pat Austin rose, har X – faktor”

  1. Takk for koselig kommentar hos meg 🙂 Veldig hyggelig! Jeg var jo ellers så heldig å handle noen udsedvanlig flotte kobberinnsekter av dere før jul 🙂 De var kjempefine! Gleder meg til de kan flytte ut i hagen 🙂

    Rosen var utrolig lekker! Virkelig en skjønnhet for hagen og helt klart med høy X-faktor! Lykke til!

  2. Helt sikkert en X-faktor rose.

    Jeg kunne også tænke mig denne i haven, den ville gøre sig godt i selskab med nogle af mine “Austin’er”. Held og lykke i konkurrencen.

    Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.