HUSK at fjerne sne…!

Fjerne sne inden tø – HUSK DET!

Det varer ikke længe inde tøvejret kommer.
Med de snemængder der ligger på vores hække, buske og træer i øjeblikket, kan det få nogle slemme følgeskade. Sneen bliver tung og våd når den begynder at smelte. Derfor er det en rigtig god ide at komme skaderne i forkøbet. Fjern sne inden skaden sker.

Hæk fyldt med sne - husk fjerne sne inden tø
Flot ser det ud med frostsne på hækken.

Sådan har min hæk set ud inden jeg fik fjernet al sneen, det kunne den helt sikkert ikke have klaret, uden at lide, når først det begynder at tø…! Det ser få flot ud, så længe det er fint puddersne.

Selv vores buske som er godt dækket at sne, skal vi tænke på, at deres grene ikke knækker, når de bliver tunge af tøsne. Så husk lige at tage en tur rundt i have og ryk i grenene, så al sneen drætter ned… Eller bedre har du børn, så send dem ud og leg i sneen og bed dem om at børste sneen ned – det er der slet ingen tvivl om at de vil elske at gøre… 🙂

fjerne sne så Ingen tø sne kommer til at ødelægge min hæk.
´Hat fjerne sne inden tø. Sådan så du ikke ødelægger din hæk

Så er min hæk og jeg klar til tøvejr.

 

6 kommentarer til “HUSK at fjerne sne…!”

  1. Hej Anette.Ja! så meget sne har vi heller ikke fået.Men der er da et godt lag på alle de stedsegrønne buske,og det lader jeg sidde.Men vores hæk har jeg rystet sneen af.
    Godaften Jette

  2. Vi var så heldige forrige år, at sneen var så ond ved vores store buksbomhæk, at den måtte beskæres kraftigt og derfor står meget mere harmonisk nu; men du har selvfølgelig ret i, at det kan gå ud over de forkerte planter.

  3. Så meget sne har vi heldigvis ikke, så det slipper jeg for. Jeg er glad for det, der ligger under buskene.

Der er lukket for kommentarer.