En flot rosenhave – set på Chelsea Flower Show 2010

Nu skrev jeg i går om en af de dejligste roser jeg kender. I dag skal du få at se en smuk rosenhaven, som jeg tog billeder af for et par år siden…

Romantisk rosen have - Chelsea Flower Show 2010

Det er ikke en have du har mulighed for at besøge, for de er flygtige haverne på Chelsea Flower Show… denne artikel er om en romantisk have med masser af blomster og en overdådighed af roser, se de flotte billeder og læs artiklen hvis du har lyst.

Tryk på linket og du kommer direkte til artiklen


Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “En flot rosenhave – set på Chelsea Flower Show 2010”

 1. Ruben Avatar

  Det var en väldigt fin artikel, både till form och innehåll, och med riktigt fina bilder därtill! En pergola med så grovt “skelett” har jag aldrig sett förr. Om jag inte sett det på dina bilder, hade jag aldrig kunnat tro, att det skulle vara smukkt, men det var det!!! Vackrare än om träet hade varit av halva tjockleken.

  Trevlig helg!
  /Ruben

  PS Du frestar mig verkligen med rosen i föregående inlägg. Skall tänka på den nästa gång det blir rosinköp!

  1. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

   Ja det er super flot og rustikt, som bliver endnu smukkere af at alle de feminine blomster bløder op på det hele. Tak for roserne Ruben 🙂

   Jo det der med at friste det er noget jeg er god til især når det kommer til roserne, 😉 det glæder mit rosenhjerte at du vil tænke over den næste gang.

   God weekend til dig også

 2. Lisbeth Avatar
  Lisbeth

  Du er rigtig gået i rosen mode :o) fine billeder og god artikel.
  God weekend
  Kh
  Lisbeth

  1. Annette Lund Andersen - Eventyr Haver Avatar

   Ja det er jeg Lisbeth, men det er altså ikke nyt, bare at jeg har taget det op igen og jeg nyder det rigtig… du er jo også vild med roserne ved jeg.

   også god weekend til dig