Projekt overdækket terrasse af genbrugs materialer…

Overdækket terrasse har været en drøm her i haven i meget lang tid, i år skal det være og det varer ikke længe inden at det første spadestik tages…

En overdækket terrasse er et ønske vi har haft længe her i haven, vi ønsker os et sted hvor vi kan have en hyggekrog med hængekøjer, flyde sofa og andet lækkert som alle i familien kan nyde rigtig godt af, lige fra teenagere til os halvgamle…

Overdækket terrasse som skal bygges herHer skal vores nye overdækkede terrasse ligge.. vi glæder os til den bliver klar

Lige i øjeblikket oplever vi dejlige sommernætter og det er utroligt dejligt at vi for en gangs skyld har skønne og dejlige sommeraftner… MEN det har så en anden hage her i huset da vores soveværelse vender mod nordøst. Det vil sige at solen skinner af hjertens lyst ind ad vinduerne til os og der bliver varmt i vores soveværelse trods mørklægningsgardiner.

Jeg ønsker mig et sted jeg kan sove ude om sommeren og nyde de dejlige lyse sommeraftner, så jeg har for længst fået Torsten med på idéen om et udendørs soveværelse…! For det er altså upraktisk at sove i stuen, i en måned som vi har gjort det indtil nu…!! 🙂 fordi den vender mod sydvest og vinduerne kan vi have stående åbne lige ved siden af os… uh det er skønt… men det er altså ikke holdbart i længden..!

Hvorfor skal det så være lige nu…? hvor de lover at temperaturerne skifter fra tropenætter til almindelige danske sommertemperaturer… jo ser du vi har været så heldige at få en hel del byggematerialer til vores overdækkede terrasse af nogle venner, som skulle have deres gamle carport fjernet, så det kom lige som af sig selv at da tag, spær og lægter kom til at ligge i haven, ja så var der ikke flere undskyldninger for ikke at komme i gang. Vi kan rigtig godt lide tanken om genbrug og vi har faktisk brugt mange genbrugsmaterialer i vores have og havedesign.

taget til vores overdækket terrassseNogle af de materialer vi skal bruge til vores overdækkede terrasse…

Det vi mangler for at kunne komme i gang er nogle stolper lavet af vores lille bæredygtige savværk oppe i Hammer Bakker, der hedder det Ho-bitte Savværk… Finn er rigtig dygtig og meget omhyggelig. Vi havde en af vores stolpesko med op til ham da vi bestilte stolperne og den ville han gerne beholde for at tilpasse vores stolper til stolpeskoen… Se det får du altså ikke i den lokale tømmerhandel.

Så mens vi venter på at vores skønne lærkestolper bliver færdige skal vi i gang med at støbe stolpesko ned så vi kan komme videre med vores projekt overdækket terrasse.

Haveknus fra Annette

5 kommentarer til “Projekt overdækket terrasse af genbrugs materialer…”

  1. Hej Annette.Det lyder da som en rigtig god ide…….og dejligt med genbrug.Er spændt på at se det færdige resultat.Kender godt det med at det er så varmt at man ikke kan sove.God aften knus Jette

  2. Det lyder rigtig spændende med et udendørs soveværelse. Sønnen og jeg sov ude 4 nætter i træk og det var rigtigt dejligt og friskt 🙂

    Skønt at I kan lave det af genbrugsmaterialer – den tanke holder jeg også meget af 🙂 Jeg glæder mig til at følge projektet.

    God arbejdslyst

Der er lukket for kommentarer.