Spring til indhold

3 års fødselsdag – DET SKAL FEJRES…! Give away

 • af

Det SKAL fejres at bloggen i dag har 3 års fødselsdag!

 

Tænk sig at for 3 år siden skrev jeg det første blogindlæg her , der er godt nok sket mange spændende ting her i haven, siden det første indlæg blev skrevet…

Væk er skrivefrygten som jeg led af i begyndelsen… Det var ikke sjovt, men jo mere jeg skrev jo bedre gik det og i dag, ja der har jeg endda udgivet min første have e-bog “Inspirerende haver Chelsea 2012 – del 1”.

Det er netop denne have e-bog du kan vinde i min give away konkurrence 🙂 men du skal hjælpe mig, for at du kan vinde den!

Inspirerende haver - Chelsea 2012.

Jeg har en hæk, som jeg plantede rundt om vores trampolin i efteråret, den kunne jeg godt tænke mig at klippe i facon på en eller anden måde…. men så er spørgsmålet: hvad skal det lige være for en facon eller figur der skal komme ud af den hæk…!
Du skal lige være vide at Torsten har planlagt at der skal være et tårn som indgang til selve trampolinen…! så resten af hækken skal klippes på en måde så den kan høre sammen med tårnet, det kan den på flere forskellige måder, tror jeg… spørgsmålet er bare hvordan…? Den skal ikke være en kedelig klippet tønde, som man kunne forfalde til bare at klippe fordi det er nemt…

Færdige hæk rundt om trampolin

Det er det du skal komme med dit bud på, skrive det i en kommentar herunder og så trækker vi lod om 3 have e-bøger blandt de indkomne forslag.

Du må meget gerne tænke i EVENTYR 😉

Skal hele hækken være én figur eller skal der være flere figurer i den…!

Alle kan deltage men:

 • Du kan kun deltage 1 gang.
 • Du skal komme med dit forslag her på bloggen inden d. 12/2-2013 kl. 18.00
 • Hvis du ikke før har skrevet en kommentar på min blog – skal du lige godkendes.
 • Bogen “Inspirerende Haver Chelsea 2012 – del 1” kan ikke byttes eller udbetales i kontanter.

Håber du har lyst til at deltage

Haveknus fra Annette

22 tanker om “3 års fødselsdag – DET SKAL FEJRES…! Give away”

 1. Tillykke med de 3 år!
  I har en dejlig have 😉
  Forslag til hæk: Snehvide og de 7 små dværge

 2. Det kommer kanske inte alltid att stå en hoppmatta där men om häcken får formen av en ring åskådare (dvs huvuden som sticker opp ur grönskan) så kan ni ju spela teater, ha sällskap vid kaffebordet eller bara leka och ha kul där inne. Känner ni er alltför ut-tittade så går det ju att forma om huvudena till vanliga lite tråkigare klot 🙂

 3. Tillykke tillykke med de 3 år!

  Det skal da være en krands af personer som holder hinanden i hånden… store og små, tykke og tynde, piger og drenge 🙂

  Kh Line

 4. Jeg har et billed i hoved af HC.Andernsen eventyr – tårnene er indgangen til eventyret og det er op til skaberen selv at forme eventyr hæken

 5. Tillykke med fødselsdagen, Anette – tænk at du havde skrivefrygt:o)
  Jeg foreslår at du klipper yderside og inderside lodret som alm. hæk og når højden er nået klippes toppen i pyramider – hvis din hæk f.eks er 50 cm i bredden klippes pyramiderne for hver 50 cm hele vejen rundt op i en vinkel så siderne støder sammen i toppen.
  Du kan evt lave første og sidste plante højere, men samme form så det føles som en port ved indgangen.

 6. Hækken skal naturligvis klippes som en stor grøn drage, som ligger rundt om borgen. Det kommer nok til at tage et par år, men det kan blive et mægtig flot projekt. Alternativt kan du jo klippe den som en borg med vinduer i forskellige højder. Det bliver sjovt at hoppe inde i borgen og kigge ud af de forskellige huller.

  Det er sjovt at udgive bøger, og jeg har udgivet min første e-bog på et forlag, som står for salg mm. Det var ret enkelt at lave den, men kræver selvfølgelig at man bruger en masse tid og kræfter på projektet.

 7. Hej Annette!

  Stort til lykke med de 3 år til din fine, fine blog.

  Min første tanke til hækken var en borgmur med skydeskår og det hele, den er jeg ikke ene om, kan jeg se – det kunne også være byens tage med kirkespir osv. Men kan nu også rigtig godt lide ideen med dragen – den havde jeg ikke selv fået. Spændende hvad det ener med.

  Knus Marianne

 8. Hvis det hjemme hos os, vil jeg kikke på historien om “Alice i Eventyrland” prøv at google haven fra Disneyland i Paris, vis i “bare” klipper dem alle runde eller firkantede vil børnene hurtig glemme dem, det gælder om at ramme det som får børnene til at grine… eksempelvis klip den ene busk rund, anden pyramideformet og den næste cylinderformet osv..osv…. – vær barnlig… 🙂

 9. Hjertelig Tillykke med fødselsdagen.
  Bogen kan varmt anbefales – Vi har delt på FB og håber på masser af tilmeldinger til konkurrencen ; )))
  Mange Hilsner
  Tina
  Magasinet-Hebe

 10. Tillykke med fødselsdagen Annette, det er lige godt et år mere end mig.
  Jeg tilslutter mig Katinkas idé med borgtårne.
  God arbejdslyst.
  Kh Lisbeth

 11. Tillykke med de 3 år – det er da en gammel sag vi har med at gøre her, men måske er det med blogge som med årgangsvin….;0)

  Synes du skal klippe dem som de gamle borgtårne – altså op ned op ned – vandret, lodret op, vandret, lodret ned osv osv! Det vil da både være sjovt, skønt og til at styre:0)

  Dejlig aften fra
  Katinka

 12. <3 Tillykke med de første tre år – jeg har stornydt at følge jeres arbejder 😉

  Hækken skal selvfølgelig klippes som en borg/ridderfæstning til små prinser og prinsesser 😉

Der er lukket for kommentarer.