Spring til indhold

Åbne haver i Chipping Campden

I  lørdags var vi rundt til åbne haver i Chipping Campden, det var noget af en oplevelse, det var godt nok heldigt at vi nåede at få det med, nu vi var afsted på haveeventyr 😉

On Saturday we went around to the open gardens in Chipping Campden, it was quite an experience, we were lucky enough to managed to see them, while we were staying here. Now that we had been on garden adventures around the countryside it was nice to stay in the town of chipping Campden.

Der var lige så mange og finurlige private haver der som vi har det herhjemme – der var den lille rosenhave, den store formelle have med den vilde natur og engen i baghaven som mange engelske haver rent faktisk har. Bag mange af de formelle hække gemmer der sig den vilde natur med de slåede stier, selv inden for den yderste havemur – det er meget spændende at opleve at der er plads til at i en engelsk have og så er humor et nøgleord, der er altid et eller andet der kan få smilet frem på læben i form af en lille figur af en eller anden slags.

There were just so many quirky and private gardens, as we have it here in Denmark – there were the little rose garden, the large formal garden with the wild and meadow in the backyard, as many English gardens actually have. Many of the formal hedge is conceals the wild nature and trails at the back of the garden – it’s very exciting to see that there is room for this in an English garden. The humor is a keyword there is always something to put a smile on your face in the form of a small figurine of some  sort.

Her er lidt af det guf vi så rundt i haverne 🙂

Here are some of the goodies we saw around the gardens 🙂

 

Åbne haver i Chipping Campden, Cotswolds, Gloucestershire.

Boblehækken i Sheep Street

4 tanker om “Åbne haver i Chipping Campden”

  1. Skønt – skønt – skønt!!! Jeg kommer til at gentage mig selv ved samtlige indlæg (siger jeg inden jeg har læst dem, læser nemlig baglæns…) – men der er altså en helt speciel stemning i de engelske haver som vi ikke helt kan efterligne i de danske haver. Men det er jo også godt nok…. Grisen på det sidste billede kunne sagtens lege frø og flytte ind hos mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.