Spring til indhold

Frokost i det grønne…..!

….Nå nej! det blev til frokost i det hvide, men hold da op hvor var der dejligt lunt ude i vores pavillon, sådan en dejlig solskins søndag i februar måned.

Frokost d. 20. februar 2011

At tænke sig at sidde dejligt lunt og godt der midt i al sneen og nyde sin frokost Det var slet ikke dårligt at få skønne d-vitaminer på næsen 🙂

Ja udsigten er der ikke meget at klage over der er masser af dejligt løs frostsne, der knitrer så dejligt når man går derude i haven. Udsigten er vores staudehøj som jo ligger lidt underdrejet lige i øjeblikket, men bare vent den skal nok blive fyldt med de dejligste blomster om få måneder.

Køkkenhaven kan du også se eller rettere det der skal blive til vores køkkenhave, for den skal renoveres og laves om, drivhuset skal flyttes ind i køkkenhaven, kasserne skal stå anderledes, lige nu er de bare tomme og venter på det der forår….

Und dig selv at sætte dig i dit drivhus og drikke eftermiddagskaffe eller spise frokost, når solen står højt på himlen og temperaturen stiger derinde.

Så fin ser den ud vores Classica Pavillon

5 tanker om “Frokost i det grønne…..!”

  1. Det var lige så hyggeligt at sidde og spise i pavillonen som det ser ud til. og så mange ideer der kommer på bordet efter en lang vinter. Det har givet grobunde for mange nye tanker at holde vinterferie fra haven… Det har det sikkert også ved alle i andre.

  2. Ja, der skal ikke megen sol til, før der bliver lunt bag glasset og det kan man da ligeså godt udnytte. God idé at tage frokosten med derud, det ser hyggeligt ud. 🙂

  3. Det har været en skøn dag at nyde solen i, især indefra og ud 😉 Jeg fik også eftermiddagste i min ellers ikke opvarmede havestue.

  4. Hej Anette.

    Tak for din hilsen på min blog, vedrørende idéer til mit nye bed. Du nævnte en række skønne roser, hvoraf jeg har haft mange af dem. Når jeg skriver sådan, er det fordi roser ikke trives hos mig, og jeg har givet lige ved 80 roser væk. Uanset hvad jeg gjorde fik jeg hele tiden syge i mine roser, trods det de fik hestemøj, blev sprøjtede hver 14 dag og gødet så lykkedes det bare ikke.

    Ha’ en dejlig aften 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.