Blue Angel Clematis… smuk som en sommerhimmel

Blue Angel clematis er en af de skønnest og mest sart farvede clematis jeg har.  Lys lys lilla elle lys blå – det kommer vidst ud på et…

Blue Angle Clematis har smukke lillablå blomster, der er 10-15 cm med frynsede kanter på kronbladene. Som virkelig kommer til sin ret i modlyset på billedet længere nede. Dog kan du tydeligt se, de fine frynser her på billedet

Blue Angle Clematis i knop og smuk.
Blue Angle clematis i knop og næsten åbent knop

Den er da smuk, som den sidder her og gemmer sig på sit espalier, med morgen solen der fanger kronbladene. Den blomstrer meget frodigt og længe, så du kan nyde din smukke Clematis blue Angle i flere måneder, fra Juni til september. Mange gange helt ind i oktober, når vi har det lune efterår.

Blue angle clematis så smuk med sin sart lyse farve
Blue Angel set i morgen modlys – så sart i den lyse lilla farve.

Jeg synes denne clematis – Blue Angle clematis, er helt fantastisk og har den sammen med min Clematis Prinsesse Alexandra. En anden smuk og overdådigt blomstrende Clematis, de klæder hinanden rigtig meget. Clematis Princess Alexandra med sine store og flotte dobbelte hoveder i en sky af lyserødt, side om side med Blue Angle Clematis. A match made in heaven… eller i hvert fald tæt på farvemæssigt.

Blue Angle Clematis elsker sol til halvskygge,  den vil trives godt på en sydvendt til vestvendt terrasse.

Blue angle clematis smuk og lækker i sollyset
Blue Angle Clematis set fra siden, en fin kop af lyse blå kronblade.

Du kan også plante den i en smuk potte, og binde den op på opbindingspinde, find evt. en potte i zink eller beton. De vil komplimentere farven helt fantastisk.

En fin klematis som jeg varmt kan anbefale.

5 kommentarer til “Blue Angel Clematis… smuk som en sommerhimmel”

  1. Smuk, som et stjerneskud, tycker jag! 😉 (Olsen brothers) Vilka fantastiska foton!!!

    Ha det gott!
    /Ruben

Der er lukket for kommentarer.