Clematis i lange baner….

Så flot var udstillingen fra Thorncroft Clematis i Norwic i England. De havde en virkelig flot stand som man ikke kan andet en at blive fuldstændig helt vild med.

Clematis fra firmaet Thorcroft

Billede 1

Desværre kunne jeg ikke komme tæt på og finde ud af hvad navnene var på de enkelte planter – men en god og værdig ambassadør for de dejlige klatrende blomster, er denne udstilling helt sikkert.

Clematis i alle afskygninger

Billede 2

Men kan du navnene på nogle af dem er du meget velkommen til at skrive navnet i kommentar feltet nedenfor, det vil være til glæde både for mig men også andre der læser med her 🙂 og du skal have så hjertelig tak for din indsats.

Clematis har mange former og farver her fra hvid til bordaux

Billede 3

Jeg er selv helt vild med den meget mørke i midten af billedet herover.

Travlhed med at fortælle besøgende om de forskellige clemati

Billede 4

Hvilken en synes du er en af de kønneste på disse billeder

Clematis i alle regnbuens farver.

Billede 5


Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “Clematis i lange baner….”

 1. Annette Avatar

  Kære Jette! Det skal du ikke være ked af, vi kan alle tage fejl 🙂 prøver da lige at google og se hvad der kommer ud af det….
  …hold da lige fest for en smuk og skøn clematis, den tror jeg da lige jeg skal have fat i.

 2. Fru Friis Avatar

  Kære Annette! Jeg har løjet for dig…. sorry! Sorry! Har lige fundet et andet planteskilt som må være den rigtige clematis, nemlig: Niobe. Prøv lige om du kan google den istedet….
  flove hilsner fra fru friis :o/

 3. Annette Avatar

  …aaahhh Jette lad mig nu se, det må være svar A 😉 eller….

  Den der Viticella Rubra lyder som en jeg godt kunne bruge i selskab med min rødløvet “Clematis recta purpurea”. Du kan se lidt af den her på indlægget om min morsdags gave fra Torsten – den kravler lige så fint op af stativet.

  Den er bare så flot med hvide blomster – jeg skal nok tage bedre billeder til sommer 🙂

 4. Fru Friis Avatar

  Svar A:
  Man skulle tro du havde taget fotos i min have, sådan ser der ud hele sommeren! Kan desværre ikke huske alle navnene, så dem må du selv finde!! :o/

  Svar B:
  Hvis jeg kendte navnene, skulle du gerne få dem, – men desværre! Og GID der så sådan ud i min have, det ligner en drøm…! ;o)

  Kære Anette! Nu må du så selv gætte om det er A eller B der er det rigtige svar! ;oD

  Jeg købte i sensommeren en der ligner den mørke på billede 3 (den højeste), den hedder “Viticella Rubra”. På fotoet på etiketten er blomsten postkasserød, men i virkeligheden er den dyb karmin rød (lilla). Jeg er ret vild med den helt mørkelilla på billede 4… – men den cremehvide i forgrunden er også fantastisk…. – og den lyserøde med hvidt….og den dobbelte hvide…. nå ja og den helt lyslilla…..!! Skønne blomster!! Tak for kigget :o)
  kh fra fru friis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.