Spring til indhold

Chelsea Flower Show 2011 – vinderhaven!

For 3. år i træk er vinderhaven på Chelsea Flower show “The Daily Telegraph garden”  . Det er temmelig usædvanligt at det er den samme have der vinder hele 3 år i træk.

Designeren er den kendte engelske landskabsarkitekt Cleve West. Se vinderhaven på videoen her:

6 tanker om “Chelsea Flower Show 2011 – vinderhaven!”

 1. Tak for det Mette, ja den vinder ved nærmere eftersyn. Det er ikke en have til liggestolen men derfor kan den jo sagtens nydes 🙂

  knus Annet

 2. Tak Annette, det var godt nok en godbid. Imponerende smuk have – jeg må give dig ret, at smag og behag ikke står til diskussion, men det er virkelig en smuk have. De første billeder var jeg lidt tøvende, men hold op hvor er den fin, når man rigtig kommer omkring og virkelig fin kort beskrivelse af haven. Gad også godt til Chelsea flower show, men gider ikke rejse alene ;o).

  Knus
  Mette

 3. Ja det er igen en rigtig flot vinderhave der er i år. Der er mange flotte haver også i år og det ærgre mig at jeg ikke kan være der, men det er jeg til næste år være vis på det, for det er altså utroligt spændende at se alle de skønne nyheder til haven som bliver vist frem her.

 4. Chelsea Flower show er utrolig inspirerende og igen en flot vinderhave. Utroligt at haverne bygges op på 2 uger og de alligevel får planterne til at væve sig ind mellem hinanden, så det ligner de har vokset der i årevis.

 5. Smag og behag kan ikke diskuteres – men må indrømme, at haven vinder ved nærmere bekendtskab! Der er absolut nogle spændende elementer i den. Inspirationen fra Libyen ses tydeligt. Flot at en “tør” have alligevel kan være frodig.

 6. Meget spændende have – jeg må se videoen en gang til for at få det hele med! Tak for info det er jeg rigtig glad for:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.