Spring til indhold

Sommervarm hilsen i en kold tid…

I går viste jeg billeder fra haven som den ser ud lige nu, men i dag synes jeg at du skal have lov til at mindes lidt sol og sommer…

Skøn rose der minder os om sol og sommer, Pat Austin rose

Det er vel ik ‘for meget, når der kun er ca. 5 måneder til at vi skal hilse på denne dame igen, jeg glæder mig til gensynet med Pat Austin og alle de andre skønne roser, og tænk sig det er kun godt og vel 1 måned siden at Golden Celebartion stod så smukt og vippede med sit kønne hoved.

Så smukt, så smukt Golden Celebration i juledagene 2011

Her er Golden Celebration fanget i julen 2011, det er slet ikke til at forstå at det har kunnet lade sig gøre, dejligt at det har været mildt så længe.

Skøn duftpelargonie købt på  Egeskov slot

Så hopper vi lige en tur tilbage til juli 2011, for at kigge på en af de skønne duftpelargonier jeg købte mig på Egeskov Slot i foråret. Den har de fineste blomster som du kan se, og så dufter den helt fantastisk når man røre ved bladene. Det må gerne snart blive sommer og sol igen, længes du ikke også efter sol og sommer?

 

3 tanker om “Sommervarm hilsen i en kold tid…”

  1. Vi kan nok ikke tillade os at klage over vejret, men det er alligevel mærkeligt hvordan vi er gået fra næsten-forår til russisk-vinter indenfor noget der føles som et kvarter!!
    Hvor er det en skøn orange rose, meget smuk. Det lyder som uendelig lang tid når du skriver 5 mdr. men heldigvis ved vi jo at så snart foråret melder sig, går det fantastisk hurtigt. Tak for sommerkigget 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.