Besøg Rhododendron Parken i Brønderselv

Jeg har været en tur i Rhododendron Parken i Brønderslev i dag. Det var først en rigtig kold fornøjelse fordi solen gemte sig, men der gik ikke lang tid inden den tittede frem igen og så kan det nok være det blev rigtig dejligt at gå rundt derinde mellem de høje bøgetræer og høje rhododendron.

Det kan ikke vare så længe inden at parken virkelig viser sig fra sin smukkeste side når alle de forskellige rhododendron og azaleaer springer ud, men det var ikke mange der var sprunget ud så i dag må du “nøjes” med at se hvor smukt der også er uden det store flor  af blomsterne.

 

 

Som du kan se er der mange mange Rhododendron som snart springer ud og har du tid, mulighed og er i nærheden eller har lyst til at tage turen til Brønderslev, så kan du i løbet af kort tid opleve et fantastisk syn af de blomstrende buske. Det er helt sikkert køreturen værd.

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

2 svar til “Besøg Rhododendron Parken i Brønderselv”

 1. Annette Avatar

  Mange 1000 tak for invitationen Lisbeth, det vil jeg overveje, men lige nu er den weekend ret presset, fordi vi skal både til Sjælland og Fyn for at sætte springvand og bassiner op hos kunder.

  Der er også lige et nordisk patchwork træf over 3 dage i Aalborg kongres og kulturcenter… ja ja det er forår og vi skal ud og se 🙂

  Hvis det er muligt at følges med nogle her fra Nordjylland, vil jeg godt tage det med i mine overvejelser, ved du evt. om der er det ?

 2. Lisbeth Avatar
  Lisbeth

  Ja det ser dejligt ud, men det er lidt for lang en tur. Du er da også velkommen til blogtræf her hos mig d. 19.5. Jeg har mange blomstrende rhododendron på det tidspunkt.
  Kh
  Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.