…endelig kom sommervarmen og solen, så kontoret er flyttet udendørs…!
Det vil jo være totalt vanvittigt at sidde inde i det dejlige vejr… ja altså! når nu jeg har muligheden for at gå ud 🙂
Eftermiddagskaffen indtages her ved havebordet, det er fragilité med vaniljeis og den guddommelige marmelade på…. mums
De guddommelige frugter har jeg fra den anden dag da jeg lavede den lækreste marmelade. Som jeg skrev lod jeg noget af frugten være og undlod at komme melatin i, så jeg havde frugten til en omgang fragilité – det kan varmt anbefales.
OPSKRIFT PÅ NØDDEFRAGILITÉ
Det skal du bruge til 8 små portioner eller 6 store portioner
1 dl mandeler
1,5 dl hasselnødder
2 tsk. hvedemel
3 æggehvider
4 spsk sukker
FREMGANGSMÅDE
Hak hasselnødderne og mandlerne i en foodprocessor og bland det med hvedemelen. Pisk æggehvider til stift skum, tilsæt sukker under omrøring. Vend æggehviderne i nødde/mandel blandingen. Smør nødde/mandel massen ud i en cirkel, ca. 25 cm i diameter på bagepapir, der ligger på bagepladen.
Bag i ca. 10 minutter ved 175°. Løsn fragilitéen fra bagepapiret og lad den køle af.
Velbekomme og nyd dagen….
Ja det må det og jeg nyder hvert et minut 🙂 og fristelserne må du se om du kan modstå 😉
Smager fantastisk 🙂
uhm, hvilke fristelser der er her på bloggen 🙂 Kan godt forstå at du må udendørs og arbejde, vejret må nydes her og nu.
Ulla
Uhm det lyder lækkert.