Spring til indhold

Kan du gætte hvor jeg har været i dag….?

….. Du får lige et første hint; En eventyrlig have, der ligger i Nordjylland…!

Der er et stort atelier i den sydlige ende af haven, alle bulerne kommer i den sidste del af denne eventyrlige have…!

Udover atelier er der også det skønneste lysthus dækket af efeu, rigtigt hyggeligt at sidde i og se de andre besøgende gå igennem.

Et kig ind til skovhaven og alle de skønne klippede buksbomkugler på den ene side og skovbunden på den anden…!

Er du på sporet ellers skal du bare holde musen over de første billeder så er svaret vist tydeligt… 😉

Nu kan du nyde nogle af alle de dejlige blomster der er sprunget ud i haven deroppe i H…  !

De skønneste hvide tulipaner.

Modlys billede fra Nordhaven…!

En tulipan fra sydhaven.

Anemoner fra sydhaven, lige ved huset.

Flot krukke fyldt med den mørkeste Hortensia og en enkelt pink forglemmigej også fra sydhaven.

Flot kugleprimula i fine farver.

Skønne sart gule tulipaner fra pastelhaven….!

Er du ved at have gættet hvor jeg har været…????

Endnu nogle skønne tulipaner fra denne dejlige have… der ligger ude ved Vesterhavet meget tæt på Blokhus…

Flotte små og fuldt udsprunget lilla tulipaner som er helt fantastiske.

Dette var det sidste billede fra denne skønne have i denne omgang og næste gang du kommer forbi Hune skulle du kigge indenfor og se en af de skønneste haver i Nordjylland, som Anne Just var bagkvinden for… Nåja du havde vel gættet at det var her jeg var taget på besøg 🙂

Ha’ en god 2. påskedag… 🙂

6 tanker om “Kan du gætte hvor jeg har været i dag….?”

 1. Det vil simpelthen være en god idé og hele køreturen værd, at tage dine forældre med derop, skulle de være gangbesværede kan de sagtens komme rundt ad stierne i hele haven dog kan det blive lidt svært at komme om til den bulede have, den aller sydligste del, men der er så meget andet at opleve så det kan godt undværes 🙂

 2. Jeg har godt nok aldrig været der – men var ikke mange sekunder om at gætte, at det var Anne Justs have. Det kunne være man i år skulle lave en tur til den anden ende af landet – måske mine gamle forældre ville med, det kunne være hyggeligt. Skønne billeder du har snuppet.

  Knus
  Mette

 3. Ja, det var hurtigt gættet 😉

  Har været der en del gange, og den have har stået som noget magisk for mig, lige siden jeg læste Anne Justs første bog, der udkom i 1998.

  Udover at haven er smukt indrettet, har den personlighed og liv, og det er vigtigt for en have. Den kan være noget så smuk, men samtidig kedelig, hvis der intet liv eller sjæl er i den.

  Mange hilsner

  Marlene

 4. Haven i Hune 🙂 Et dejligt sted, jeg har kun været der om sommeren, det må være dejligt at se det her i foråret.
  De lilla tulipaner tror jeg er Lilac Wonder, dem er jeg nemlig på jagt efter til min have. De er små og tidlige og skal være gode til at så sig selv. Så de er skrevet på indkøbslisten til efteråret.
  God Søndag

 5. Ja! Det er en skam at Anne Just skulle dø så tidligt. Vi var deroppe en af de sidste dage at haven var åben det sidste efterår inden Anne døde og snakkede med hende – Det er rart at vide at vi fik snakket og sagt farvel på en god måde til hende, selvom vi selvfølgelig ikke vidste at hun skulle dø i løbet af den vinter…

  Det er dog stadigt skønt at komme på besøg – Har du lyst til at snakke med Claus Bonderup, der var gift med Anne, så går han rundt i haven og vil meget gerne snakke med os gæster og han nyder at der er folk på besøg. I går sad han og drak kaffen med en der var kommet for at snakke med ham – det så så hyggeligt ud.

  Vi har årskort til haven og vi var da simpelthen nødt til at besøge “Haven i Hune” på så skøn en åbningsdag. Vejret kunne simpelthen ikke have været bedre. Vi fejrede det med en kop kaffe og den skønne kringle som altid er friskbagt og lun…. MUMS 😛

 6. Smil – ja det var hurtigt gættet. Jeg har været der 2 gange, sommer og efterår, men aldrig her om foråret. Det er en dejlig have, som absolut er et besøg værd, men underligt og vemodigt, at tænke på, at man ikke møder Anne Just i haven mere. Hun var der begge gange, jeg var der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.