Havetur til Cotswold…

Foråret lurer lige om hjørnet selv om det stadig er koldt om natten og meget brunt og bart ude i haven, det lader vi os ikke narre af, næ nej vi er i fuld sving med at planlægge en tur til det meget idylliske Cotswold i sydengland, Oxfordshire.

Torsten og jeg har sammen med 2 af hans kollegaer igennem næsten 1 år planlagt vores tur. For nogle uger siden, fandt vi så frem til nogle af de dejlige steder vi skal rundt og se.

Det bliver blandt andet til:

Badminton Gardens i Cotswolds, England

Badminton Estate

Hidcote Bartrim, gardens i Cotswolds, England

Hidcote Manor

Den botaniske have i Oxford

Oxford og Oxford’s Botaniske have

Smuk engelsk rose med skøn mild duft

David Austin – du ved ham med roserne, som jeg slet ikke bryder mig spor om…! 😉

Bed and Breakfast in Chipping Camden, Cotswolds, England

Chipping Camden, hvor vi skal bo i Rundle Cottage, vores helt igennem idylliske cottage, i den uge vi skal opholde os i denne skønne perle af en engelsk by.

og selvfølgelig skal vi se Camden House når nu vi bor i Chipping Camden…

Dette var bare nogle af de mange ting vi har planlagt for en uge i juni – sove det gør vi inden og på vej hjem i flyveren, det må være så rigeligt….!  😉

5 kommentarer til “Havetur til Cotswold…”

 1. Et dejligt indlæg, som kan inspirere mig til ´næste gang´. I år er jo planlagt med Chelsea Flowershow.

  En af mine rejsefæller er meget lun på at skulle se Geof Hamiltons ´Barnsdale´, måske bliver det det næste for os. Hun har i hvert fald fået overbevist mig om, at han er skøn (døde desværre for nogen år siden alt for tidligt).

  God søndag.

 2. Suk, suk og 10 mill. X SUUUUUUUKKK….. Hvor bliver det bare eventyrligt havefantastisk!! Glæder mig til at se alle dine smukke billeder, det kan da kun bliver en eventyrrejse 🙂

 3. Nøøøøj, jeg er da slet ikke misundelig..! 😉 Det var da nogle utroligt spændende steder, I har udvalgt. Åh, jeg drømmer videre… måske når lillepigen er stor nok til at blive passet en uge – eller til at komme med mor og far på rejse..
  I må have en rigtig dejlig tur, og husk nu at tage RIGELIGT med billeder til at vifte os om næserne med!! 😉

  • Du kan tro jeg skal tage mange billeder og vifte alt det jeg har lært 😉 og jo tak vi glææææææder os helt vildt 🙂

   Selvfølgelig skal lillepigen med på rejse, det skal jo ind med modermælken det der med have… og det får hun masser af derhjemme 🙂

Der er lukket for kommentarer.