Samling af Classica del 1

Som jeg tidligere har skrevet om, og som du har kunnet se på mange af billederne her på bloggen, så fik vi en Classica pavillon sidste år i maj. Den har vi haft rigtig meget glæde af hele sommeren og især i efteråret har den været dejlig at sidde i fordi der var så mange dage med regn. Tit er det rart at sidde ude selvom det regner, og så har vi kunnet sidde i både læ og tørvejr lige midt mellem blomsterne. Det har været fantastisk!

Pavillon - udestue- drivhus - du bestemmer selv hvad du bruger en Classica til

Billedet viser den færdigmonterede Classica 12 kantede pavillon i vores have, lige sat op og endnu kun med vin og lidt krukker.

Der er flere der har spurgt til hvordan det foregår når man stiller sådan en pavillon op, og derfor vil jeg lave nogle indlæg der beskriver den sidste del af opstillingen af en 12-kantet pavillon. De øvrige indlæg der omhandler forankringen med fundamentet og belægning, kan ses under kategorien Classica Pavillon

Vi tog en masse billeder under opstillingen, så det skulle kunne lade sig gøre at få en god fornemmelse for hvordan forløbet er.

Soklen på Classica er klar og slagplanen lægges

Dette billede viser starten på selve opsætningen, nemlig soklen i trykimprægneret kvalitetstræ, hvor bundrammen er monteret. Soklen er sikret med beslag i rustfri stål, der er stukket ned i betonrør med beton, og når betonen er tør kan pavillonen holde til selv den kraftigste orkan! Michael og jeg står lige og aftaler den videre proces. Indtil videre er alt gået planmæssigt.

De lodrette søjler i Classico monteres

Herefter monteres de lodrette søjler på soklen, i de beslag der er monteret på bundrammen. Det er på dette tidspunkt man skal bestemme sig for placeringen af døren.

Michael fra Classica monterer den øverste ramme på de lodrette søjler

Michael monterer her den øverste “rem”, næsten som når man sætter et fortelt op! Alt passer perfekt, og samlingen går hurtigt fremad.

Den øverste "rem" er nu færdig

Den sidste del i den øverste “rem” er ved at blive monteret og vi er næsten klar til at få monteret taget.

Den øverste række af profiler samles med kraftige bolte rustfrit stål

Inden profilerne til taget monteres, sikres siderne i pavillonen med kraftige bolte i rustfrit stål.

Næste etape i samling af Classica pavillonen vises i et senere blogindlæg.