Cartier og Chelsea Flower Show

Hvert år laver Cartier juveleren og Tiffanys juveleren på Sloan Square en udstilling af blomster i deres vinduer. Desværre for Tiffany syntes jeg ikke at deres var noget særligt så jeg viser kun billeder fra Cartier, som til gengæld har været ret fantasifulde.

Det hører lige med til historien at Chelsea Flower Show forgår på det gamle militærhospitals grund som er hjem for gamle vetaraner.

Den måde der bliver samlet penge ind til dem, samt i anledningen af 70 året for afhentningen af de Britiske styrker i Donkirk (som de staver det i UK) er, at der sælges små røde valmuer, for at mindes de faldne for både 1. og 2. verdens krig.

Derfor havde Cartier lavet en kæmpemæssig valmue. Som du kan se begynder den ude på fortovet, fortsætter inde i vinduesudstillingen og slutter i en kæmpe blomst ude på gaden igen.

Det var et virkeligt flot syn og jeg forsøgte at tage billederne så godt jeg kunne, men det er ikke nemt igennem vinduesglas. Nyd billederne og se den fantasifulde udsmykning af vinduerne.

3 kommentarer til “Cartier og Chelsea Flower Show”

    • Det var også en dejlig tur og en rigtig god oplevelse 🙂

      Jeg skal helt sikkert til Uk igen på haverejse og se mange andre steder.

      Ja det var godt du brokkede dig så jeg fandt ud af fejlen, mange tak for det 🙂

Der er lukket for kommentarer.