Spring til indhold

Ace of Diamonds Garden

En showhave fra Chelsea Flower show 2010 – en af de lidt mere specielle.

Diamanter og ædelstene i haven

Denne have er lavet som en hyldest til de blomster og ædelstene som vi holder så meget af. Blomsterne i haven har alle, i hvert fald på engelsk, ædelstene i deres navn, eller de har været inspiration til smykker der er lavet med ædelstenene. Der er brugt et væld af ametyster og Swarovski krystaller i havens design. Det er en sjov have som kan inspirere til nye sjove detaljer i haven, og det er jo kun os selv der sætter begrænsningen for hvad der kan lade sig gøre.

Flot "halskæde" stien, med vedhæng som terrassen

Selve den buede sti og pladsen er lavet som en kæmpe halskæde med et vedhæng med en diamant, det er en ret sjov tanke. Pladsen med bord og stole udgør den store diamant på vedhænget, men er samtidig en lille hævet terrasse hvor man kan nyde haven fra. Der er også brugt lys i væggen bagved så krystaller og ”diamanter” kan lyse op og give et spil til haven. Selve blomstervalget i denne have er lidt mere farverigt i forhold til de andre showhaver. Blomsterne i lilla og sølvfarve i bløder op på det ellers noget hårde design som har givet havens designer David Domoney, en bronze medalje.

Stor og flot "diamant ring" til havebord

Det er da en sjov og anderledes have som virkelig skubber til alle de gængse grænser inden for havedesign med sine glaspartier i bedene samt lys og glas i væggene. Helt dejligt og befriende at se noget totalt anderledes end det vi er så vant til herhjemme.

1 tanke om “Ace of Diamonds Garden”

  1. Det er en sjov ide og det er jo den haven skal måles på for selvom jeg nok tror jeg ville blive træt af at se på det hvis jeg havde noget lignende i min egen have, så er det jo slet ikke meningen med sådan en udstillingshave.

    Jeg blev rigtig glad for din kommentar på Badut. TAK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.