Smil i haven… haven får dig til at smile og blive glad

Smil i haven….! haven kan få dig til at smile og blive glad, og det er der mange måde at gøre på.  Denne er da for skøn! Dekorer en væg i haven med fine gamle ting, planter og skønne fund og du vil automatisk få smil i haven… 🙂

smil i haven - væg dekoration

Dette er da et sjovt påfund med indsamling af gamle effekter der er samlet sammen her til en skøn og smilende væg dekoration, men det kan jo laves på mange andre måder, bare man bruger sin fantasi.

Smilet er den korteste vej mellem 2 mennesker og at ens have ligefrem kan bringe smilet frem ved at lave finurlige dekorationer til væggen eller i sine bede er da bare dejligt. Det giver en afslappet stemning, med et strejf af humor i haven, som er så skøn og fantastisk for det kan de fleste af os relater til. Englænderne eller Briterne er helt eminente til den slag i deres haver.

smil væg dekoration til haven

Her ser du væg dekorationen lidt tættere på! Og som du kan se så var fotografen (læs: Jeg) ikke helt så betænksom som hun kunne have været. Jeg kom til at glemme at tage et billede af det store L som er lavet af alskens gamle have redskaber. Håber du dog at du stadig kan blive inspireret alligevel 😉 så smil i haven er da til at få smil på læben af.

Der er brugt enten gamle vinkasser eller plantekasser i træ til at lave det store I med og de er festligt tilplantet med efeu, stenbedsplanter og husløg, som alle er tørketålende. Det er en nødvendighed når de skal hænge der på en væg og planterne ikke får direkte vand.

Så SMIL i haven og vær godt tilpas. Har du lavet en eller anden form for flot væg dekoration på din terrasse eller et hegn i haven, så vil jeg da gerne høre om det og sender du et billede lægger jeg det gerne ind her så vi kan inspirere andre med skønne væg dekorationer.

Haveknus Annette


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Ét svar til “Smil i haven… haven får dig til at smile og blive glad”

  1. Fru Friis Avatar

    Det er da lige til at smile af… herlig vægdekoration, god humor og fantastisk fantasi. Jeg ville altså også gerne ha’ set hele L’et, men okay… du er tilgivet!! ;o)
    Tak for smilet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.