En rigtig lille fighter…!

Sidste sommer blev jeg foræret nogle rigtig søde hængende sommerblomster, som jeg nød hele sommeren, nogle meget fine røde hængende petunia. Jeg havde ikke lige tænkt på at tage frø af den for jeg skyndte mig jo at pille visne blomster af så jeg kunne få mange flere søde blomster i mine krukker…!
I år har jeg ikke brugt de krukker og har ladet dem stå med jorden fra sidste år… ja ja jeg ved det burde jeg nok have smidt ud men det gjorde jeg altså ikke!

Rød hængepetunia

Og se lige her hvad der kom ud af det, for godt en uge siden opdagede jeg at der var blomster i krukken og hovsa det var jo den lille petunia som havde overlevet og sået sig selv. Det blev jeg faktisk meget glad for fo nu vil jeg sætte krukken ind i min pavillon så jeg kan få den til at lave frø til mig… forhåbentlig er der stadig insekter til at bestøve den 🙂

Rød hængepetunia

Når jeg ikke at få frø af den, så må jeg jo ud og se om ikke jeg kan finde dem et eller andet sted. For en plante der kæmper så hårdt for at få en plads her i min have ja den fortjener den sørme også.

Rød hængepetunia

Kan du have en dejlig uge

Have klem fra Annette


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

7 svar til “En rigtig lille fighter…!”

 1. Anette Avatar
  Anette

  Den er fin, og det er sjovt som de kan dukke op hist og her og give små, behagelige overraskelser. Er spændt på din bog!

 2. Landbohaven Avatar

  Jeg kom bare lige forbi.
  Den er da smuk. Håber det lykkes for dig, at få taget frø af den.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  1. Annette Avatar

   Tak fordi du kigger forbi og læser med. Ja mon ikke det lykkes tror i hvert fald på at det nok skal.

 3. Annette Avatar

  En rigtig køn lille en, håber du få held med at få frø fra den.
  Annette

  1. Annette Avatar

   Tak skal du have Annette og ja jeg håber også det lykkes 🙂

 4. Lisbeth Avatar
  Lisbeth

  De er gode til at selvså sig, jeg har dem ikke i år, men har flere år prøvet at de kom igen året efter. Jeg har haft lilla førhen. Der var en oppe i byen som såede og solgte, men det er flere år siden.
  God dag til dig Annette.

  1. Annette Avatar

   De er helt klart gode til at så sig selv, men at den først kommer til syne her i september er nu lidt pudsigt synes du ikke 🙂