Spring til indhold

En rigtig lille fighter…!

Sidste sommer blev jeg foræret nogle rigtig søde hængende sommerblomster, som jeg nød hele sommeren, nogle meget fine røde hængende petunia. Jeg havde ikke lige tænkt på at tage frø af den for jeg skyndte mig jo at pille visne blomster af så jeg kunne få mange flere søde blomster i mine krukker…!
I år har jeg ikke brugt de krukker og har ladet dem stå med jorden fra sidste år… ja ja jeg ved det burde jeg nok have smidt ud men det gjorde jeg altså ikke!

Rød hængepetunia

Og se lige her hvad der kom ud af det, for godt en uge siden opdagede jeg at der var blomster i krukken og hovsa det var jo den lille petunia som havde overlevet og sået sig selv. Det blev jeg faktisk meget glad for fo nu vil jeg sætte krukken ind i min pavillon så jeg kan få den til at lave frø til mig… forhåbentlig er der stadig insekter til at bestøve den 🙂

Rød hængepetunia

Når jeg ikke at få frø af den, så må jeg jo ud og se om ikke jeg kan finde dem et eller andet sted. For en plante der kæmper så hårdt for at få en plads her i min have ja den fortjener den sørme også.

Rød hængepetunia

Kan du have en dejlig uge

Have klem fra Annette

7 tanker om “En rigtig lille fighter…!”

  1. Den er fin, og det er sjovt som de kan dukke op hist og her og give små, behagelige overraskelser. Er spændt på din bog!

  2. De er gode til at selvså sig, jeg har dem ikke i år, men har flere år prøvet at de kom igen året efter. Jeg har haft lilla førhen. Der var en oppe i byen som såede og solgte, men det er flere år siden.
    God dag til dig Annette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.