Spring til indhold

Forbrydelsen, betaler sig…!

  • af

Ja nu er jeg ikke blevet små kriminel eller noget i den retning og jeg er absolut heller ikke fortaler for at man skal begå forbrydelser! Tvært imod, er jeg en meget retskaffen person.

Men alligevel mener jeg, at Forbrydelsen kan betale sig, når det bare handler om DR’s serie Forbrydelsen 3. Sidste år blev jeg nemlig ringet op af en rekvisitør, som spurgte om ikke de måtte have lov til at bruge vores lamper i serien,  det skulle jeg ikke tænke over 2 gange, selvfølgelig måtte de det.

Jeg blev ringet op en torsdag eftermiddag i november og lamperne skulle de bruge mandag formiddag senest kl. 11 til optagelse…! Ok! jeg turde ikke tage chancen med en vognmand, så jeg bestemte mig for selv at tage turen til København, om søndagen, for så at køre ud og mødes med rekvisitøren mandag. Det blev til at jeg skulle aflevere dem på settet hvor de skulle bruges. Det syntes jeg var ret spændende, for jeg kender intet til at lave film. Det der slog mig mest var hvor mange mennesker der var bag scenen, hvor meget forberedelse og mange timer det tager at optage så lille en scene, som den mine lamper er med i. Jeg kørte dog hjem da jeg havde hjulpet med at samle og klargøre udendørslamperne.

Estella og Crystal udendørslamper med LED

Så du Forbrydelsen 3 i går, søndag d. 7/10-12, havde du inden for de første 10 min. mulighed for at se lamperne i udsendelsen. Det så faktisk rigtig flot ud,  dog har jeg ingen billeder af det og kan vise dig, for jeg har ingen, og slet ikke med skuespillere på, for det skal de have betaling for, men derfor skal du da ikke snydes for billeder af udendørslamperne som er med LED belysning.

Estalla udendørslampe med LED

I dag kom udendørslamperne så hjem igen og det så sådan ud… sådan ville jeg nok ikke lige have pakket dem, men de er hele og fine, trods den noget utraditionelle nedpakning.

estella udendorslampe med led

Jo statisterne er hjemme igen…!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.