Havebassin i sortmalet træ og kobber

I går på mailen lå der nogle helt fantastiske billeder fra en af vores kunder. De købte et af vores kobbertræer i forbindelse med messen i København i år, og de syntes det sorte bassin jeg viste den anden dag var så flot at de ville forsøge at lave et der lignede, og det må jeg sige at de har fået!

Rindende kobbertræ placeret i et hjemmelavet bassin i træ.

Bassinet er lavet med 4 hjørnestolper som vores og forsynet med stolpeafslutninger i kobber. De 2 af dem med guldsmede på. Derudover har de fået lavet en flot kobberkant på bassinkanten hele vejen rundt, og det står bare rigtig fint til Minerva, som står midt i bassinet.

Kobber stolpetop med guldsmed

Hele bassinet er lavet i 10x10cm tømmer som er malet sort og skruet sammen med kraftige bolte. Det ser ud som om guldsmeden lige er landet og tager et hurtigt hvil!

Havebassin i sortmalet træ med kobberkanter

Her er der sat en af guldsmedene så det ser ud til den svæver over vandspejlet.

I det ene hjørne er der sat en sten med en spotlampe i og som her om aftenen er der virkelig stemning. Selm på billedet kan man se lyset reflekteres i vanddråberne der falder fra bladene.

Kobbertræ med spotlys på


Udgivet

i

af

Kommentarer

2 svar til “Havebassin i sortmalet træ og kobber”

  1. Mette - Villa Landly Avatar
    Mette – Villa Landly

    Hvor er det fint – er specielt tosset med guldsmede… de svæver helt.

    Kh
    Mette

  2. Frøken Solhat Avatar

    Smukt…..super fed ide med et bassin i træ……det vil jeg have i tankerne når engang der skal præsenteres et vandprojekt i haven – og til den pris er det jo overkommeligt ;0)

    Dorthe