Jeg er blevet haveskribent!

Det at skrive på min blog og skrive til forskellige haveblade, har nu ført det med sig at jeg også er blevet skribent på en online portal som hedder septembernet.dk.

Skrubtudsen varmer sig i solen på kanten af bassinet - vand i haven skaber liv

Det er da en spændende udfordring og jeg har allerede skrevet mit første indlæg der om
Vand i haven

Septembernet.dk er en portal hvor der samles en masse forskellige oplysninger som du kan søge i og bliver klogere af, næsten uanset hvilket emne du måtte ønske at søge på. Følg linket og tag et kig rundt på portalen.

Om Annette Lund Andersen

Annette Lund Andersen, er havestylist og havedesigner hos Eventyr Haver. Annette er skribent om planter og havens indretning. Annette finder også mange sjove og finurlige påfund fra andres have med sit uundværlige kamera.
Dette indlæg blev udgivet i Vand i haven og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 kommentarer til Jeg er blevet haveskribent!

 1. Anette skriver:

  Det lyder bare spændende, så kan endnu flere få glæde af dine guldkorn 😉 Må straks ind og kigge! ps- savler stadig over kobberspringvandet… har ikke lige et bassin til det, men med alt det savl ( ! ) er der jo snart vand nok til det!!! Så kan man vel hurtigt knalde en ramme sammen ;-))

 2. Annette skriver:

  Tak for det Anette 🙂

  Den ramme der skal ca. være 1,5 X 1,5m X 0,3m, dug købes ved forhandler og en lækker handyman anskaffes til at bikse det sammen 😉
  Så skulle den være der på nul komme dut 😉

 3. Lisbeth skriver:

  Tillykke Anette med den nye titel. Det er skønt med mere inspiration:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *