Klatrehortensia som hæk smuk og anderledes…

Klatrehortensia som hæk, det er altså et utroligt flot syn. Klatrehortensia er et smukt og overdådigt syn i sig selv, men at bruge den som hæk, tager jo næsten pusten fra en.

Se lige denne helt fantastiske hæk som udelukkende består af klatrehortensia. De smukk store blomsterskærme, med den vidunderligste duft der krydre luften når man går forbi.

Klatrehortensia som hæk

Det ser nærmest ud til at hækken med klatrehortensia bare fortsætter i det uendelige.

image

Klatrehortensiaens blomster er små og fine med lidt større randblomster og de har en helt fortryllende duft.

image

Så smukt og sådan en overdådighed ses ikke hver dag. Det er et meget smukt alternativ til den almindelige liguster eller bøgehæk, som vi ser rundt om i vores villakvartere. Smuk hele året, men den kræver selvfølgelig et hegn af en slags for at have noget at klatre på.

image

Denne klatrehortensia hæk findes i Nordjylland, jeg kørte tilfældigt forbi og måtte bare tage billeder, jeg kunne slet ikke lade være.

 

Om Annette Lund Andersen

Annette Lund Andersen, er havestylist og havedesigner hos Eventyr Haver. Annette er skribent om planter og havens indretning. Annette finder også mange sjove og finurlige påfund fra andres have med sit uundværlige kamera.
Dette indlæg blev udgivet i hortensia og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Klatrehortensia som hæk smuk og anderledes…

  1. Hvor er det dog en fantastisk hæk. Jeg er i forvejen vild med klatrehortensie og har den i et hegn på bare et par meter. Den hæk, du viser er overdådig. Også fordi den åbenbart får lov at blive bred uden at de skønne blomster klippes af. Jeg har også set den som flot bunddække, og har den selv som et lille opstammet træ på en meters højde. Billede: https://byhaveniebeltoft.dk/hydrangea-anomala-ssp-petiolaris-klatrehortensie/
    Tak, for synet.
    Mange hilsener, Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *