Kobber er det nye guld….! Kobber er guld i haven…!

Kobber er det nye guld til din bolig og have…! Ja trendsættere har mange sjove måder at fortælle os hvilke ting der er in lige nu…. Vi synes jo kobber altid er in og ikke mindst de sidste 8 år, hvor vi  har været helt vilde med kobber, i form af både springvand, guldsmede og stolpetoppe. Ja selv store håndbankede kobberkar, solgte vi på et tidspunkt.

minerva springvand

Minerva springvand

Hvis du har taget et lille tjek i vores Eventyr Haver webshop(lukket). Så er du også klar over at kobber for os har været det helt store i mange år. Vi synes simpelthen at det er et skønt og levende materiale. Det forgår ikke og bliver kun smukkere med årene. Derfor har vi også solgt, synes vi selv, de mest fantastiske springvand i flere år. De fandtes i flere forskellige udgaver så som, Minerva (den mest populære) Hængepilen, Halcyon og mange flere. Vi har også store speciallavede springvand i kobber, de kan laves helt efter vores kunders ønsker.

Springvand

Halcyon springvand

Flot håndlavet Kobberspringvand i håndbanket kobberkar

Hængepil springvand

Kobber er et skønt materiale som, kun bliver smukkere med tiden, se på gamle kobbertage som får en skøn grøn patina når det bliver gammelt. Eller gamle skibslamper med den smukke irgrønne farve som kobber får med alderen. I vores øjne bliver kobber bare mere smukt af at blive sat ud i naturen og blive udsat for vind og vejr, som du kan se her på vores kobber springvand Titania. Det har fået den mest fantastiske farve fordi det har stået i et bassin med karper, og syren fra fiskenes afføring har fået den brune kobber til at irre til denne smukke grønne farve, som er helt fantastisk i vores øjne.

Irret kobber ser sådan ud og er urtoligt smuktBladene på springvandet – Titania, special springvand – har fået en fantastisk grøn farve

Definition på et springvand